skip to Main Content

Boomkwekerij R. Beekers levert een totaal assortiment planten. Dit houdt in dat u alle planten voor uw tuin bij ons kunt bestellen. In nauwe samenwerking met een aantal collegakwekers kunnen wij zorgen dat u kwalitatief goede producten krijgt voor uw tuin, park, houtwal etc. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan maar wij regelen dat voor u. Uiteraard kunt u eerst vrijblijvend een prijsopgave krijgen wanneer u dat op prijs stelt.

Beplanting van A tot Z

Wij leveren de beplanting compleet. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor zowel bomen, heesters, vaste planten en waterplanten. Binnen het assortiment bomen kunt u denken aan bijvoorbeeld diverse leibomen, fruitbomen, bolbomen, parkbomen en bomen voor in de kleinere tuin. In het assortiment heesters kennen we een grote tweedeling; groenblijvende en bladverliezende heesters. En voor wat betreft de vaste planten kunnen wij u adviseren voor een keuze in bloeiperiode, hoogte, zon/schaduw etc. zodat u gegarandeerd een goed resultaat krijgt in uw tuin. Wilt u dus uw tuin voorzien van nieuwe planten dan bent u bij ons aan het juiste adres voor goede adviezen en kunnen wij u de planten leveren wat passend is voor uw situatie. Maatwerk staat bij ons voorop, immers geen enkele tuin is hetzelfde.

Aanplanten

Voor het aanplanten kunnen wij u uiteraard doorverwijzen naar de diverse hoveniers in de regio wanneer u dit graag aan de professional overlaat. Wij hebben een bestand met goede hoveniers in de regio dus vraag gerust om advies. Ook voor uw tuintekeningen, schuttingen, tuinhuizen, bestrating etc. kunt u bij hen terecht. We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Meer informatie over onze sector vindt u in deze video:

Bent u op zoek naar een boomkweker?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden!

Back To Top